Ελληνική Ομάδα Αστέγων

Δελτίο Τύπου - Ελληνική Ομάδα Αστέγων
AS A TEAM, όπως λέμε ομάδα
«AS A TEAM» σημαίνει «σαν ομάδα». AS A TEAM Sport Business είναι και ο τίτλος της γνωστής εταιρείας προώθησης αθλητικού υλικού, η οποία, λειτουργώντας έτσι ακριβώς –σαν ομάδα, δηλαδή- πέταξε ένα… πούμα στη μηχανή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στο 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Μελβούρνη, 1-7 Δεκεμβρίου 2008).
Η AS A TEAM ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση να συμμετάσχει και να υποστηρίξει την κοινωνική και ποδοσφαιρική καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια», στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται η σύσταση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων. Είναι ο αποκλειστικός χορηγός αθλητικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών της ξεχωριστής αυτής ομάδας.
Οι παίκτες της πλέον, φορούν εμφανίσεις τής PUMA σε όλες τους τις ποδοσφαιρικές εξορμήσεις, εντός και εκτός Ελλάδας, με αποκορύφωμα, βέβαια, την συμμετοχή της ομάδας στο 6ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων.
Να σημειωθεί ότι πέρα από την προώθηση αθλητικού υλικού, η AS A TEAM Sport Business είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου με τη διοργάνωση ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων διεξάγεται με την υποστήριξη της UEFA, ενώ ο Ερίκ Καντονά, ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά και ο Ρίο Φέρντιναντ συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, στη μακρά λίστα των ένθερμων φίλων του. Ο Γάλλος βετεράνος διεθνής, μάλιστα, έχει ανακηρυχθεί «Πρέσβης» του θεσμού.
Η σύσταση της ελληνικής ομάδας έγινε με πρωτοβουλία του περιοδικού ΓΑΛΕΡΑ, στο πλαίσιο πάντα της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια, τον ρατσισμό και τις εξαρτήσεις».
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που επικεντρώνεται σε τρεις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Οι άστεγοι, οι πρόσφυγες και οι πρώην εξαρτημένοι από ψυχοτρόπες ουσίες βρίσκονται στο επίκεντρο της προσπάθειας που έχει ως στόχο να αναδείξει τα προβλήματα, να προβάλλει το έργο φορέων που έχουν ως αντικείμενο την υποστήριξή τους και, εν τέλει, να ενισχύσει τον αγώνα για επανένταξη συνανθρώπων μας που η ζωή, για κάποιους λόγους, τους πήγε αλλού.
Η φετινή είναι η δεύτερη φορά που η ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει στην κορυφαία αυτή ποδοσφαιρική και κοινωνική διοργάνωση. Στην πρώτη της συμμετοχή, τον Αύγουστο του 2007, στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κοπεγχάγης, είχε κατακτήσει το πιο πολύτιμο τρόπαιο: Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ήθους (Fair Play Award).
Φέτος, με την AS A TEAM στο πλευρό της, η Ομάδα Αστέγων έχει θέσει ακόμα υψηλότερους στόχους.

Σχόλια

  1. Καλή χρονιά με πολλή εθελοντική εργασία, πολλές δημιουργικές συνεργασίες και πάμπολλες υποχρεωτικές αργίες!
    Χρόνια πολλά στο Γιάννη μας,που εστησε το μπλογκ
    (μεριμνούμε, πάντα, για άριστες δημόσιες σχέσεις με τα παιδιά των media)
    Αδαμαντία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Λάβε μέρος και πες ότι θες...
Αρκεί να μην είναι υβριστικό και προκλητικό.
Τότε θα διαγραφείς!

Δημοφιλείς αναρτήσεις